Vill ni prova på massage?

Vill ni prova på massage?

Hej igen på er alla och varmt välkomna tillbaka till bloggen. Jag skriver mycket om mode och kläder men för en gångs skull så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva ett inlägg om det här med massage i Vännäs med omnejd, då det här med massage tycks vara en sådan sak som många önskar att prova på. Jag har när jag varit på shopping i Umeå tagit mig tiden till att göra en avstickare till en skönhetssalong i Umeå som heter Beauty by Eisak och som erbjuder massage, och det här är en salong som givetvis passar lika bra för er som befinner er i Vännäs och vill få massage. 

Jag tycker alltid att det är lika roligt att kunna få vara till hjälp genom inläggen som jag skriver och lägger ut här på bloggen, och eftersom jag själv mådde riktigt bra efter att jag fått svensk klassisk massage hos Beauty by Eisak så jag har svårt att tro annat utan att inte ni heller kommer att bli nöjda ifall ni väljer att vända er till just den här salongen när ni vill få massage i Vännäs eller Umeå med omnejd. Jag kände verkligen hur hela jag slappnade av och gick ner i varv. Massage är förstås bäst om man får den vid flera tillfällen, så jag har redan en ny tid inbokad på torsdag och det ser jag fram mot. Det går att få både hel- och halvkroppsmassage men jag ska säga det så det inte kommer som en överraskning, att om ni står på läkemedel mot högt blodtryck eller mot värk eller äter kortison så måste ni rådfråga er läkare innan ni kan få massage hos Beauty by Eisak. Även ni som är gravida kommer inte att kunna få massage.  


Kommentarer är stängda.