Idag blir det en ansiktsbehandling efter jobbet

Idag blir det en ansiktsbehandling efter jobbet

Äntligen är det fredag igen och det är veckans bästa dag. Dels är det härligt med en ledig helg att se fram mot men så ska jag idag efter jobbet gå till en salong som heter Shonam Ansiktsvård, och det är en salong som jag tänkte prata med er om här i bloggen, dit kan ni som är intresserade av en ansiktsbehandling i Kista gå. 

Ni som varit med mig på bloggen ett tag nu vet att jag skriver flest inlägg om mode och kläder eller skönhet och hälsa, och så delar jag med mig till er om butiker som har utförsäljning eller som idag då i det här inlägget om en salong som erbjuder ansiktsbehandlingar. Innan jag gick till Shonam Ansiktsvård hade jag vänt mig till andra salonger i andra delar av Stockholm men eftersom jag arbetar här i Kista och fick veta av en kollega att det går att göra en ansiktsbehandling i Kista hos Shonam Ansiktsvård så kändes det som ett bra alternativ då jag kan passa på att gå dit direkt efter jobbet. Det här är en salong som jag känner mig nöjd med och det är hos dem möjligt att få hjälp även med laserbehandling eller massage. Hon som har det här företaget vill att alla som kommer till henne ska känna sig så nöjda som det bara går, både med de behandlingar som ges och med kundservicen. Jag ser fram mot mitt besök där i eftermiddag innan jag tar helg, och jag tror att ni också skulle bli riktigt nöjda och belåtna med all den hjälp ni kommer att få om ni väljer att gå dit. 


Kommentarer är stängda.