Tips på en friseralong

Tips på en friseralong

Hej på er allihopa. Det är många som ber om mina råd, särskilt inom kläder och mode, men för närvarande vill ni få tips på någon bra frisersalong. Jag är nöjd med min frisör i Visby och nästa gång ni ska klippa er eller göra någon hårbehandling tycker jag att ni ska gå till Salong Engla. 

Det här är en sådan frisör i Visby som ser till att du får en snygg frisyr till ett rimligt pris. Även om ni vill ha mina tips och råd så är det förstås ännu bättre om ni själva vänder er direkt till denna frisör i Visby eftersom denna frisör gärna besvarar frågor som har med verksamheten att göra. Alla kan hålla med mig om att det bästa är när man kan bygga en långvarig relation till sin frisör eftersom frisören då vet vad man som kund har för speciella behov. Ändå är det många som känner att de inte är riktigt nöjda med den frisör de har idag, och nu har ni vänt er till mig för att få höra min syn på saken. När man kommer till Salong Engla så kan man få hjälp med klippning, toning, färgning och andra tjänster som frisörer brukar tillhandahålla. Hos Salong Engla arbetar det en frisör i Visby som har varit frisör i många år och samlat på sig mycket erfarenhet och kompetens och faktiskt behärskar det mesta. Jag är väldigt nöjd och kan inte tänka mig att gå till någon annan frisör, så mitt tips till er alla är att ni också ska gå till denna frisör i Visby. Ta gärna en bild på hur ni ser ut i håret nu, och en ny bild efter att ni har varit där så att både jag och de som läser i bloggen kan få se skillnaden. 


Kommentarer är stängda.